Onze verwerkersovereenkomst inzien en ondertekenen

Middels een verwerkersovereenkomst kun je als klant afspraken maken met ons als hostingpartij over de verwerking van persoonsgegevens. In ons klantenportaal kun je onze verwerkersovereenkomst inzien en ondertekenen.

Stap 1: Log in op het klanten.vip.nl portaal

• Navigeer naar het klanten.vip.nl portaal
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen

Stap 2: Bekijk onze verwerkersovereenkomst

• Klink in de rechter onderhoek van het klanten.vip.nl portaal onder het kopje ‘Verwerkersovereenkomst’ op ‘Klik hier om te ondertekenen’.

Stap 3: Onderteken onze verwerkersovereenkomst

• Zorg dat je onze verwerkersovereenkomst goed hebt doorgenomen voordat je hem gaat ondertekenen. Bij vragen neem dan direct contact met ons op.
  • Vink het vakje ‘Ik ga akkoord met verwerkersovereenkomst’ aan wanneer je de verwerkersovereenkomst wenst te ondertekenen.

• Klik vervolgens op ‘Accepteer overeenkomst’ om de ondertekening af te ronden.

Stap 4: Bevestiging

• Na de acceptatie van de verwerkersovereenkomst krijg je een bevestiging in beeld en de mogelijkheid om onze verwerkersovereenkomst te downloaden.

• Je download onze verwerkersovereenkomst door te klikken op ‘Klik hier om de verwerkersovereenkomst in PDF te downloaden’.