Automatische incasso activeren

In het klanten.vip.nl portaal kun je eenvoudig een automatische incasso activeren. Hiermee voorkom je dat iedere factuur handmatig betaald zal moeten worden.

Stap 1: Log in op het klanten.vip.nl portaal

• Navigeer naar het klanten.vip.nl portaal.
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen.

Stap 2: Navigeer naar Betaalgegevens

• Klik in de menubalk op “Mijn account”.

• Klik in het linker menu op: “Betaalgegevens”.

Stap 3: Activeer de automatische incasso

• Vul de bankgegevens in: rekeningnummer (IBAN), naam van de bank, rekeninghouder en de BIC code.

• Vink vervolgens het vakje “Ik wil betalen via automatische incasso” aan en klik op: “Bewaar gegevens” om de automatische incasso op te slaan.