Domeinhouder gegevens wijzigen

In het klanten.vip.nl portaal kun je eenvoudig de domeinhouder gegevens wijzigen. Deze gegevens zijn online voor iedereen inzichtelijk, zorg er dan ook voor dat de tenaamstelling kloppend is.

Stap 1: Log in op het klanten.vip.nl portaal

• Navigeer naar het klanten.vip.nl portaal.
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen.

Stap 2: Selecteer het juiste domeinnaam.

• Klik in het “Home-scherm” op “Domeinnamen” om naar de domeinnamenpagina te gaan.

• Selecteer de desbetreffende domeinnaam in het linker menu.

• Klik nu op de knop: “Contact gegevens wijzigen”.

Stap 3: Wijzig de gegevens

• De domeinhoudergegevens bestaan uit drie verschillende contacten: houder, administratief en technisch. Selecteer het juiste tabblad om de gewenste gegevens te wijzigen.

• Nadat de gegevens gewijzigd zijn en alle tabbladen zijn gecontroleerd, sla dan de wijziging op door te klikken op de knop: “Bewaar gegevens”.