Facturen inzien en betalen in klanten.vip.nl

In het klanten.vip.nl portaal kun je eenvoudig facturen inzien en betalen. Een goede administratie is namelijk wel zo prettig voor alle partijen. Hiermee voorkom je betalingsherinneringen, incassokosten of afgesloten diensten.

Stap 1: Log in op het klanten.vip.nl portaal

• Navigeer naar het klanten.vip.nl portaal
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen

Stap 2: Bekijk je openstaande facturen

• Klik in het “Home-scherm” op het factuurnummer van de factuur die je wenst te bekijken. Je vindt de facturen in het kader “Openstaande facturen”.

Stap 3: Download de factuur of betaal haar online

• De factuurpagina ziet er als volgt uit:

Optie 1: Download de factuur

• Om de factuur te downloaden klik op de knop: “Download factuur”. Vervolgens zal er een .pdf bestand van de desbetreffende factuur worden gedownload.

Optie 2: Betaal de factuur online

• Wens je de factuur online te betalen klik dan op de knop: “Online betalen”.

• Je wordt nu doorgestuurd naar onze betaalpagina, deze ziet er als volgt uit:

• Om gebruik te maken van iDeal, klik op het bolletje voor iDeal en bevestig de betaalmethode door in het verschijnende veld nogmaals voor iDeal te kiezen:

• Klik vervolgens op “Betalen” om te betalen, er verschijnt nu een nieuwe scherm van Mollie onze betaalprovider. Kies de van toepassing zijnde bank en voltooi te betaling:

• Nadat de betaling is voltooid, verdwijnt het kader “Openstaande facturen” van het “Home-scherm” in het klanten.vip.nl portaal.
  • Om de betaalde factuur terug te vinden klik je in het klanten.vip.nl portaal in de menubalk op “Facturen”:

• De recent betaalde factuur wordt nu weergegeven als “betaald”.