Persoonlijke gegevens wijzigen in klanten.vip.nl

In het klanten.vip.nl portaal kun je eenvoudig jouw persoonlijke gegevens wijzigen. Er is namelijk niets vervelender dan een onjuiste tenaamstelling op een factuur of een onjuist e-mailadres waardoor de wachtwoord vergeten functie niet meer werkt.

Stap 1: Log in op het klanten.vip.nl portaal

• Navigeer naar het klanten.vip.nl portaal
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen

Stap 2: Bekijk je persoonlijke gegevens

• Klink in de rechter onderhoek van het klanten.vip.nl portaal onder het kopje ‘Mijn gegevens’ op ‘Wijzig uw gegevens’.

Stap 3: Wijzig de gewenste persoonlijke gegevens

• Op deze pagina kun je een keuze maken welke persoonlijke gegevens je precies wenst te wijzigen. Dit kan gaan om: algemene gegevens, facturatiegegevens, betaalgegevens of het wachtwoord.
  • Nadat de gewenste wijziging is doorgevoerd klik dan op ‘Bewaar gegevens’.