Autorisatiecode of verhuiscode opvragen in het klanten.vip.nl

Via het klanten.vip.nl portaal kun je eenvoudig en snel je de autorisatiecode ofwel verhuiscode opvragen. Deze code heb je nodig indien je de desbetreffende domeinnaam wenst te verhuizen naar een andere hostingpartij.

Let op! Enkel de domeinnaam gaat over indien je een verhuiscode bij de ander partij invoert, de website bestanden zal je handmatig voordat je de code invoert moeten overplaatsen.

Stap 1: Log in op het klanten.vip.nl portaal

• Navigeer naar het klanten.vip.nl portaal.
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen.

Stap 2: Navigeer naar de domeinnaam

• Klik in het rechter kader op “Domeinnamen”.

• Selecteer in het linker menu de juiste domeinnaam en klik vervolgens op “Autorisatiecode opvragen”.

• Er wordt nu een autorisatiecode gegenereerd welke vervolgens in een groen kader wordt getoond.

Let op! Het aanvragen van een verhuiscode is niet gelijk aan een opzegging van een dienst dit gebeurd dan ook niet gelijktijdig. Wens je de domeinnaam op te zeggen klik dan bij de desbetreffende domeinnaam op: “Dienst opzeggen”.