Nameservers wijzigen in klanten.vip.nl

Via het klanten.vip.nl portaal kun je eenvoudig en snel de nameservers van je domeinnaam aanpassen om deze elders te beheren.

Let op! een nameserver-wijziging kan tot 48 uur in beslagnemen voordat hij wereldwijd op het internet is overgenomen.

Stap 1: Log in op het klanten.vip.nl portaal

• Navigeer naar het klanten.vip.nl portaal.
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen.

Stap 2: Navigeer naar de domeinnaam

• Klik in het rechter kader op “Domeinnamen”.

• Selecteer in het linker menu de juiste domeinnaam en klik vervolgens op “Nameservers wijzigen”.

• Vul de wijzigingen in en klik op: “Bewaar gegevens”.

• Wens je de domein nameservers weer naar VIP Internet te verwijzen vul dan de volgende nameservers in alvorens je op “Bewaar gegevens” klikt.
    1. Nameserver 1:           dns.resolver.domains
    2. Nameserver 2:          be.ns.vip.nl
    3. Nameserver 3:          usa.ns.vip.nl