Hoe je een e-mail account toevoegt op je Windows 7- of Windows 8 toestel, vind je in de onderstaande handleiding.

Stap 1

Nieuw e-mailaccount toevoegen

Om een nieuw e-mailaccount toe te voegen tik je in de lijst met apps op 'Instellingen' en vervolgens op 'e-mail & accounts'.

handleiding e-mail windowsphone8 1

• Tik op 'account toevoegen'.

handleiding e-mail windowsphone8 1.2

• Scrol naar beneden en tik op 'geavanceerd'.

handleiding e-mail windowsphone8 1.3

Stap 2

E-mailaccount configureren

Je kunt nu je e-mailadres en je wachtwoord invullen. Tik vervolgens op 'volgende'.

handleiding e-mail windowsphone8 2

• Kies voor 'Internete-mail'

handleiding e-mail windowsphone8 2.2

In het volgende scherm voer je de volgende gegevens in:

• Accountnaam: Deze naam krijgt het account op het startscherm en in het accountoverzicht.
  • Je naam: Je naam of bedrijfsnaam.
  • Server voor inkomende e-mail: mail.vip.nl
  • Accounttype: IMAP4

handleiding e-mail windowsphone8 2.3

• Gebruikersnaam: de gebruikersnaam van je e-mailaccount
  • Wachtwoord: het wachtwoord van je e-mail gebruiker
  • Server uitgaande e-mail: smtp.vip.nl

handleiding e-mail windowsphone8 2.4

• Selecteer 'Voor de uitgaande server is verificatie vereist'
  • Selecteer 'Zelfde accountgegevens gebruiken voor verzenden e-mail'.

handleiding e-mail windowsphone8 2.5

• Tik op 'geavanceerde instellingen'.
  • Zorg dat voor inkomende en uitgaande e-mail SSL vereist is aangevinkt.

handleiding e-mail windowsphone8 2.6

• Tik nu op 'aanmelden'

Je account is nu geconfigureerd. Je toestel zal het account nu synchroniseren waarna je op je startscherm een nieuwe tegel aantreft voor dit e-mailaccount.

handleiding e-mail windowsphone8 2.7